Copil de 2 ani şi jumătate, mort în haznaua unui localnic din comuna Anghel Saligny

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 2 ani şi jumătate a murit sâmbătă spre seară, în haznaua unui localnic din satul Anghel Saligny de lângă Cernavodă. A fost găsit după ce părinţii, observând lipsa lui, au început să-l caute peste tot.

Băieţelul se juca prin curtea sa şi la un moment dat, scăpând de sub supravegherea părinţilor, a ieşit pe poartă. Micuţul s-a îndreptat spre casa vecinilor de alături, cu al cărui copil obişnuia să se joace adesea.

Copilul a intrat neobservat în curtea vecinilor şi umblând pe acolo, a călcat pe o tablă care acoperea haznaua. Aceasta s-a înclinat sub greutatea lui, iar băieţelul a căzut înăuntru.

A fost găsit după ce părinţii, observând lipsa lui, au început să-l caute peste tot. În decurs de 10-15 minute, micuţul a fost descoperit în haznaua din curtea vecinilor, dar era prea târziu.

Oamenii au sunat la 112, iar Poliţia Cernavodă şi un echipaj de pe Ambulanţă au venit imediat la faţa locului. Cadrele medicale nu i-au mai putut acorda însă primul-ajutor. Nici manevrele de resuscitare n-au funcţionat, astfel că băieţelul a fost declarat mort.

Poliţia şi Direcţia de Protecţie a Copilului Constanţa au deschis o anchetă pentru a stabilit vinovăţia în acest caz.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite