Controale la Penitenciarul - Spital Poarta Albă. ANP infirmă informaţiile potrivit cărora Cristi Borcea a avut relaţii cu o asistentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipe ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au efectuat în luna noiembrie şi la începutul acestei luni controale la Penitenciarul – Spital Poarta Albă.

Aceste controale au vizat sectoarele: medical, economico-administrativ şi siguranţa deţinerii şi regim penitenciar.
 

„În urma controalelor efectuate nu a rezultat nicio informaţie care să susţină faptul că între un anumit deţinut şi un cadru medical al penitenciarului-spital ar exista relaţii neprincipiale, care contravin normelor de etică şi deontologie profesională.

De asemenea, nu există nicio informaţie care să susţină că într-o anumită cameră de detenţie au fost găsite recipiente de băuturi alcoolice“, se arată într-un comunicat de presă al ANP.
 

Investigaţiile au fost făcute după ce în presă au apărut informaţii conform cărora Cristi Borcea ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o asistentă chiar în spitalul Penitenciarului Poarta Albă, acolo unde a fost  internat după ce a acuzat probleme de sănătate. 
 

De asemenea, jurnaliştii de la România TV pun că în salonul în care fusese internat Borcea s-au găsit mai multe sticle de whiskey şi haltere, deşi omul de afaceri este cunoscut a avea probleme cardiace şi chiar a fost supus unei operaţii pe cord.

Vă mai recomandăm

Cristi Borcea şi Victor Becali vor detenţie în regim semi-deschis. Judecata cererii lor a început cu o amânare

Cristian Borcea va petrece Paştele internat la Penitenciarul Spital Poarta Albă

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite