Constanţa: Portarul HCM, Rudi Stănescu, îşi deschide firmă de pariuri sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un familist convins, Rudi Stănescu împreună cu fiul său la unul din meciurile HCM Constanța
Un familist convins, Rudi Stănescu împreună cu fiul său la unul din meciurile HCM Constanța

Portarul HCM Constanţa, Rudi Stănescu îşi va deschide firmă de pariuri sportive în Năvodari. Deocamdată această firmă nu fucţionează dar cât de curând soţia sa va se va ocupa de toate cele necesare pentru a pune pe picioare şi această afacere.

SC Ralis Five SRL din Năvodari are mai mulţi asociaţi: Andrei Sebastian Demit (10%), Laurenţiu Demit (10%), printre care şi portarul echipei de handbal a Constanţei. Soția acestuia, Liuba Stănescu deține 40 % din societate. Obiectul de activitate al firmei fiind jocuri de noroc şi pariuri, cele permise de lege, dar Liuba a dat siguranţe că portarul constănţean se va ocupa doar de sportul care l-a consacrat.

„Nu vom avea o firmă de jocuri de noroc pentru că atunci când verbalizez acest lucru mă gândesc la poker, ruletă şi cazinouri. Are un copil şi o soţie şi niciodată nu se va apuca de gestionarea unui caziono, pentru că patronii unor astfel de locaţii îşi petrec foarte mult timp şi în special nopţile pe acolo. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată“, a declarat Liuba Stănescu pentru „Adevărul de Seară Constanţa“.

Familist convins

Durata de funcţionare înscrisă a firmei este una nelimitată iar potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 4352 /20.X.2010, decizia a fost luată în baza cererii nr. 54282 din 30 septembrie a.c., în baza actelor doveditoare depuse. Potrivit spuselor portarului, soţia sa va fi cea care se va ţine frâiele afacerii şi care va coordona toată activitatea.

„Rudi are un program de bun simţ şi niciodată nu-şi încalcă tabieturile. Este un sportiv desăvârşit care nu se dezice de la viaţa sportivă. Are un program strict şi mai presus de toate o familie, iar acest lucru nu va fi deranjat. Toată lumea ştie ce fel de om este soţul meu, un familist convins“, a povestit Liuba Stănescu, soția portarului HCM Constanța.

Familia Stănescu gestionează cu succes alte patru firme: Alis Fuve SRL, S.J.R Exchange SRL, Alis Five Bijou SRL şi în Expres Food SRL, aceasta din urmă este un fast-food în zona Faleză Nord.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite