Constanţa: Luana Boicenco este vicecampioana naţională la yachting

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu cinci ani, Luana păşea pentru prima oară într-o sală special amenajată cu bazin de înot. A intrat timid în apă, dar s-a acomodat repede cu tehnicile de bază.

A muncit din greu, iar rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Competiţia sportivă desfăşurată în luna decembrie în localitatea Steyr din Austria i-a adus sportivei alte două medalii în palmaresul impresionant. „La sfârşitul anului trecut, am participat la un concurs internaţional de înot, «Sfântul Nicholaus»“, explică campioana. A luptat cu sportivii de la 29 de cluburi din toată lumea şi a reuşit să-şi stăpânească emoţiile. Luana a obţinut două medalii de bronz la probele de înot stilul spate, respectiv liber.

Sportiva legitimată la „Delphin Înot Club“ Constanţa îşi împarte timpul între  antrenamntele de înot şi yachting în funcţie de anotimpuri. „Din toamnă şi până în primăvara fac înot, iar din primăvară până în toamnă ies pe apă“, spune micuţa, care mărturiseşte că îi place mai mult înotul. „Am antrenamente de patru ori pe săptămână şi fiecare dintre ele durează câte două ore. Stilul meu preferat de înot este cel liber“, completează ea.

Citiţi mai multe în de astăzi!

stampila constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite