Constanţa: Iubita lui Liviu Vârciu vrea o aventură cu Adrian Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bododel (21 de ani), tânăra din Medgidia care i-a sucit minţile lui Liviu Vârciu, a declarat pentru Click! că nu ar refuza o aventură de o noapte cu Adrian Mutu.

Tânăra este o prezenţă obişnuită a concursurilor de frumuseţe de la malul mării, ea devenind cunoscută în cluburile dn Constanţa, unde lucrează ca animatoare.



Înfocata şatenă care se laudă cu dimensiunile 88 – 62 – 90 avea, în 2010, un palmares de invidiat: 5 iubiţi. Îi place fotbalul şi, întrebată care a fost ultima carte pe care a citit-o a răspuns: „un manual de drept penal“. 

Cum a început idila

Pe site-ul de socializare Facebook, prietenele Andreei s-au înghesuit să posteze comentarii la o fotografie în care tânăra apare alături de Liviu Vârciu. Prima fotografie cu noul cuplu - Andreea şi Liviu (sursa: Facebook)

Fotografia este făcută chiar la Miss Hostess 2010, unde Andreea a concurat şi a obţinut locul doi. Din juriu a făcut parte şi Liviu Vârciu, care se pare că a pus încă de atunci ochii pe brunetă.

Vrea o aventură cu Mutu


Anul trecut, Andreea a pozat pentru Click! „Fata de la pagina 3“. În fişa de înscriere la concurs, actuala iubita a lui Vârciu a menţionat că nu ar rata o aventură de o noapte cu fotbalistul Adrian Mutu.

Pentru ea, cea mai sexy parte a corpului sunt sânii. Pentru a se asigura că va avea succes, ea a ales să se tuneze. Aşa a şi pozat, de altfel, pentru fotografii Click! Pozele postate anterior pe un site de socializare arătau o tânără cu sânii mai mici.



Cum arată bărbatul ideal pentru Andreea? Acesta trebuie să fie atrăgător, plin de viaţă, optimis şi să fie mereu alături de ea. O cămaşă roz purtată de un bărbat i se pare focoasei constănţence o haină bărbătească sexy.

image
image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite