Constanţa: Grecii vor să ne convingă să plecăm în Halkidiki

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tour- operatorii greci au o nouă ofertă pentru extrasezon pentru turişti: şapte nopţi de cazare într-un hotel de patru sau cinci stele, cu demipensiune inclusă şi două excursii la preţul de doar 199 de euro.

Reprezentanţii agenţiei Meli Tours România  i-au instruit în această seară pe agenţii de turism constănţeni cum să vândă diferite pachete de servicii în Grecia şi-n mod special staţiunea Halkidiki.

„Meli Tours este un tour-operator specializat pe Grecia. Vindem produse în toată ţara şi mai ales în nordul Greciei. Ne-am gândit să lansăm oferta cu Halkidiki, pentru că această staţiune se află la numai 800 de kilometri depărtare de România şi este o destinaţie cu un climat excepţional. Aici, sezonul începe în luna aprilie şi se termină în octombrie“, a declarat Irina Cioară, directorul Meli Tours România. 

Ea a mai spus că scopul principal al acestui program este acela de a sugera noi destinaţii persoanelor care vor să experimenteze specificul zonei Halkidiki, având cazare la cele mai bune hoteluri din zonă.

În plus, turiştii au posibilitatea de a merge în excursie la Salonic,  Cascadele din Edessa, Dion şi Muntele Olimp, Meteora etc.

„Criza ne-a făcut să găsim noi produse la preţuri scăzute, iar hotelurile s-au conformat şi ele. Foarte mulţi hotelieri au venit cu pachete de servicii care pot fi vândute în extrasezon cu reduceri de 35%“, a completat Irina Cioară.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite