Constanța: Fetele de la Bambi s-au apucat de cântat în macedonește

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Haidi Cîntic“ se numește primul album al trupei Bambi în aromână
„Haidi Cîntic“ se numește primul album al trupei Bambi în aromână

Fetele de la Bambi s-au lansat și în muzica macedonească; sâmbătă seară, în cadrul Festivalului „Primăvara aromânilor“ de la Constanța, fetele au cântat în premieră în fața a sute de aromâni.

Proiectul muzical a fost ideea lui Vali Tulică, un constănțean care s-a lansat de curând în muzica macedonească. Se cunosc din copilărie, iar din vara trecută Denisa și Raluca, de la trupa Bambi, au făcut naveta București - Constanța pentru a înregistra primul lor album în macedonește.

La studioul de înregistrări al lui Petrică Ciobanu s-au pus cap la cap cele 10 piese ale albumului „Haidi Cîntic“, care urmează a fi lansat peste puțin timp, unde altundeva decât la Constanța, unde se află cea mai mare comunitate de aromâni din țară.

„Am învățat macedonește destul de repede, ne-a ajutat Vali în special la dicție. Știm să și traducem toate piesele, deja am avansat“, au spus fetele de la Bambi la puțin timp după ce au coborât de pe scenă.

În cadrul festivalului „Primăvara aromânilor“ a fost prima lor ieșire într-un spectacol live, în fața unui public exigent, și anume al aromânilor.

Concurența este acerbă, pentru că fetele de la Bambi au cântat la Constanța după Elena Gheorghe, Diana Bișinicu și mult aplaudații Cornelia Rednic și Gigi Sima.

Festivalul „Primăvara aromânilor“ a adunat în sala Casei de Cultură a Sindicatelor peste 400 de aromâni; s-a stat pe scări, în picioare, spectacolul fiind mult așteptat la Constanța. Sâmbătă seara, festivalul se mută la București, cu aceeași distribuție numeroasă și apreciată de comunitate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite