Circulaţia feroviară, închisă pe relaţia Medgidia - Tulcea. Călătorii vor fi preluaţi de autobuze la tarife similare trenurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oprire pentru trenul Medgidia - Tulcea
Oprire pentru trenul Medgidia - Tulcea

În perioada 15 - 30 octombrie 2012, circulaţia trenurilor pe secţia Medgidia -Tulcea Oraş va fi închisă, deoarece CFR Călători efectuează lucrări de reparații la infrastructura și suprastructura podului feroviar situat între stațiile Cogealac și Mihai Viteazul.

Astfel, pe ruta Medgidia - Tulcea Oraş şi retur, transportul pasagerilor se va asigura cu mijloace auto, la tarife similare cu cele de la trenurile Regio de pe această secţie.

Biletele vor fi procurate de la casele de bilete din staţii sau de la personalul feroviar aflat în autocar la tarif de casă, numai pentru călătorii urcaţi din staţiile unde nu se emit legitimaţii de călătorie. Pasagerilor urcaţi din staţiile unde se emit bilete li se vor emite legitimaţii de călătorie la tarife mai mari.

PUNCTE DE OPRIRE AUTO:
MEDGIDIA - în dreptul staţiei CFR (lângă POŞTĂ)
NICOLAE BĂLCESCU - în dreptul staţiei CFR
TÂRGUŞOR DOBROGEA - la trecerea la nivel cu calea ferată
COGEALAC - în dreptul staţiei CFR
MIHAI VITEAZU - la intersecţia cu strada ce duce la Sinoe
BAIA DOBROGEA - la intersecţia cu strada ce duce la Gară
CEAMURLIA DE JOS - la Două Cantoane
BABADAG - în dreptul staţiei CFR
ZEBIL - în dreptul staţiei CFR
MIHAIL KOGĂLNICEANU (TULCEA) - în dreptul secţiei de Poliţie
CATALOI - la intersecţia cu şoseaua DN22A
TULCEA ORAŞ - în dreptul staţiei CFR

De asemenea, vor fi anulate pe ruta București Nord – Tulcea Oraș și retur, si trenurile InterRegio: trenul 1981 (cu plecare din Bucureşti) și 1982 (cu plecare din Tulcea), în perioada 15-30 octombrie; trenul 1983 (cu plecare din Bucureşti), în perioada 14-30 octombrie; trenul 1980 (cu plecare din Tulcea), în perioada 15-31 octombrie.

Pasagerii pot solicita informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile și agențiile de voiaj CFR, la telefon 021/9521 sau să acceseze www.cfrcalatori.ro.

Pentru detalii despre orarul autobuzelor pe relaţia Medgidia - Tulcea, apăsaţi AICI.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite