Ce s-a întâmplat de fapt la DIAS Constanța: Șeful mascaților a imitat o reclamă la prezervative

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile în care șeful Serviciului de Acțiuni Speciale, Emanoil Moraru, apare dezbrăcat, cu o pușcă de jucărie în mâini, au fost inspirate de o reclamă la prezervative.

Se pare că posterul cu pricina se află în sala de antrenamente a celor de la DIAS Constanța. "S-au făcut mai multe fotografii după un poster pe care îl aveam în sala de sport şi care arăta austeritatea: patru luptători dintre care unul este dezbrăcat", a declarat sâmbătă şeful DIAS Constanţa.

image

Imaginea haioasă face reclamă la un magazin online de prezervative din Elveția, condomshop.ch, care are sloganul "Nu fi prost! Protejează-te!".

Anchetă la DIAS Constanţa: Cine a trimis pozele cu şeful gol?

Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă internă după ce sâmbătă au apărut în presă fotografii în care șeful Serviciului de Acțiuni Speciale, Emanoil Moraru, apare dezbrăcat, cu o pușcă de jucărie în mâini.

Şeful DIAS Constanţa a declarat despre fotografiile în care apare gol, cu perucă şi o armă în sala de antrenamente că sunt făcute acum doi ani. El precizează că pozele sunt realizate într-un moment de „intimitate profesională".

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite