Carantinat la domiciliu, un bărbat a ameninţat că dă foc blocului în care locuieşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bloc din localitatea Murfatlar
Bloc din localitatea Murfatlar

Bărbatul a ameninţat că dă foc blocului, spune o femeie care a anunţat Poliţia. La faţa locului au ajuns mai mulţi şefi din cadrul IPJ.

Astăzi, în jurul orei 09.55, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Murfatlar au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că un bărbat ar ameninţa cu incendierea unui bloc de locuinţe.

La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii constănţeni (adjunctul - Ordine Publică al I. P. J. Constanţa, şeful Poliţiei oraşului Murfatlar şi o echipă cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al I.P.J Constanţa).

Poliţiştii au găsit persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Murfatlar, urcată pe blocul de locuinţe, aceasta ameninţând că se va arunca în gol, dacă nu va veni un procuror sa discute cu el.

Totodată, la adresa indicată s-au deplasat şi pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea cu o autoscară de la Detaşamentul Medgidia.

În urma negocierilor purtate cu poliţiştii constănţeni, bărbatul în cauză a intrat în locuinţa sa, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru investigaţii de specialitate.

Poliţiştii au stabilit faptul că pe numele acestuia fusese instituită măsura carantinării la domiciliu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

În continuare, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la gestul persoanei în cauză.

Citeşte şi:

Camionetă plină cu gunoi, abandonată între blocuri. Poliţia Locală din Constanţa, timp de nouă luni: Nu putem identifica şoferul

Jandarmeria Română: S-au dat peste 200 de sancţiuni, în urma protestelor de duminică noapte, din toată ţara

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite