Campionat de role la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul Gravity Park a fost astăzi gazda finalei campionatului de inline skating, „We Tour Championship - 2010“. Evenimentul a adus în Constanţa sportivi din România şi străinătate, dar şi entuziaşti ai sporturilor extreme.

Tinerii din Poloni, Slovenia, Cheia, Blegia sau România se vor întrece pe parcursul a trei grupe. Cei care participă la eveniment sunt sportivi amatori sau profesionişti.

„În urma grupelor juriul va decide câştigătorul şi va acorda premiile, care constrau în role şi echipament specific practicării acestui sport. Va fi o decizie grea pentru că va trebui să comparăm sărituri la câţiva metri înălţime sau rotiri în aer de până la 1080 de grade, toate, extrem de spectaculoase“, spune Kartal Horasculî, unul dintre organizatori.

Skaterii se bucură de oportunitatea de a participa la finala de la malul mării. „Sunt fericit că am ajuns până aici, dar pentru asta m-am antrenat de când mă ştiu. Este destul de greu să înveţi toate trucurile care pot fi făcute pe stradă sau într-un spaţiu amenajat“, susţine Jeremy Kesler, unul dintre sportivii Belgieni.

RAEDPP Constanţa a facilitat desfăşurarea evenimentului în complexul Gravity Park. „Este pentru prima dată când această finală se desfăşoară în Constanţa. Din păcate nu este totul la nivelul competiţiilor din afară, dar ne aproiem cu paşi mici şi siguri. În viitor sper să avem cât mai multe competiţii de acest gen în Constanţa“, spune Radu Stoian,  managerul skate-park-ului.

Câştigătorul campionatului va fi anunţat duminică dimineaţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite