Campania umanitară „Meci de zâmbete“. Partide de fotbal pentru ajutorarea copiilor bolnavi de TBC osos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 31 mai, pe terenul de fotbal vor intra studenţi, elevi, jurnalişti şi reprezentanţi ai ONG-urilor pentru meciuri demonstrative. Banii strânşi în „galeria virtuală“ vor fi donaţi copiilor cu nevoi speciale.

Asociaţia Tinerilor pentru România organizează, în parteneriat cu Liga Studenţilor de la Universitatea „Ovidius“, Consiliul Judeţean al Elevilor şi Plus Communication, sâmbătă 31 mai 2014, începând cu ora 18.00, la terenul F.E.F.S. „Ovidius“, campania umanitară „Meci de zâmbete”.

Scopul manifestării sportive este de a strânge fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de TBC osos de la Spitalul din Mangalia.

Campania, care se vrea a fi o tradiţie la malul mării, va debuta cu patru meciuri demonstrative de fotbal între echipe formate din jurnalişti, ONG-uri, studenţi şi elevi.

Cu acest prilej, toţi constănţenii sunt invitaţi să urmească meciurile inedite de fotbal între generaţii şi să-i sprijine pe copiii de la Spitalul din Mangalia.

Cei care doresc să cumpere un bilet o pot face de la „galeria virtuală“ de pe pagina de Facebook a Asociaţiei Tinerilor pentru România. Preţul unui bilet este de 10 lei.

La campanie participă opt organizaţii neguvernamentale

La campania umanitară vor participa opt ONG-uri din Constanţa: Asociaţia Tomis Antidrog, Organizaţia Studenţilor Basarabeni, Asociaţia de la Dunăre la Mare, Asociaţia Naţională Cultural Artistică “Total Dance Center”, Comunitatea Aromânilor din România - Filiala Constanta, Asociaţia Sport pentru Sănătate, Civicus Voluntaris şi Black Sea Equilibrium.

Echipa jurnaliştilor va fi formată din reprezentanţi ai Digi 24, Antena 1 Constanţa, Litoral TV, Plus Communication, Radio C FM şi Urban Express.

„Îi invităm pe toţi constănţenii îi sprijine şi să ne bucurăm împreună pentru o faptă nobilă. Este un proiect inedit la Constanţa. Toate echipele vor fi din start câştigătoare, interesul nostru comun este să-i ajutăm pe aceşti minunaţi copii de la Spitalul din Mangalia“ a spus Cristian Tănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.

De Ziua Internaţională a Copilului, micuţii din Mangalia vor primi cadouri şi multe zâmbete din partea tuturor participanţilor la campania “Meci de zâmbete”.

Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală,  înfiinţată în 2013, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educational, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite