BMW-ul Elenei Băsescu, ridicat de Poliţia Locală Constanţa. S-a întâmplat în prima zi de campanie electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW-ul Elenei Băsescu, ridicat de Poliţia Locală Constanţa Sursa Andreea Hahui / Dobrogea TV
BMW-ul Elenei Băsescu, ridicat de Poliţia Locală Constanţa Sursa Andreea Hahui / Dobrogea TV

În chiar prima zi de campanie electorală, Elena Băsescu a fost amendată de echipajele Poliţiei Locale, la Constanţa. Candidata PMP la Camera Deputaţilor parcase BMW-ul într-o staţie de autobuz, neregulamentar - după cum a precizat Poliţia Locală.

Elena Băsescu se află la Constanţa în campanie electorală pentru alegerile parlamentare, în care candidează din partea PMP pe locul 1 la Camera Deputaţilor. 

Chiar în prima zi de campanie, vineri, 6 noiembrie, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a comis o ilegalitate: a parcat BMW-ul X6 de 90.000 euro într-o staţie de autobuz din Piaţa Tomis 3 - după precizările Poliţiei Locale, aflate în subordinea Primăriei Constanţa. Locul se află nu departe de locul unde locuieşte, în vechiul apartament al familiei. 

Maşina a fost ridicată de platforma auto chemată de Poliţia Locală şi a fost transportată prin oraş, spre locul de depozitare din zona industrială a Constanţei, de unde proprietarii îşi pot recupera autovehiculul, contra unei sume considerabile, pe lângă punctele de penalizare date de Poliţia Rutieră. 

„Cineva a chemat Poliţia Locală pentru că maşina era parcată în staţia de autobuz. Absolut neregulamentar. A fost amendată, ca orice cetăţean“, au precizat reprezentanţi ai Primăriei Constanţa. 

Pentru a-şi primi maşina înapoi, un constănţean are de plătit 570 lei operaţiunea făcută de Confort Urban SRL, firma municipalităţii, pentru ridicarea şi transportul la parcul auto de pe Caraiman, plus 580 lei la Poliţia Locală (plătibili în 24 ore cu reducere 50%) însemnând 4 puncte de amendă, plus 3 puncte de penalizare la permisul auto.

Pe aceeaşi temă: 

EBa, prima pe lista PMP Constanţa pentru alegerile parlamentare 

Elena Băsescu, îmbrăcată de fiţe şi când iese până la poartă. Câţi bani a dat fosta europarlamentară doar pe încălţăminte

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite