Băiatul de 16 ani care a omorât două femei într-un accident auto a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina condusă de băiatul de 16 ani                                                            FOTO: IPJ Constanţa
Maşina condusă de băiatul de 16 ani                                                            FOTO: IPJ Constanţa

Tânărul de 16 ani a condus maşina pe o stradă din oraş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a accidentat 4 prsoane, dintre care două femei au murit.

Accidentul s-a produs vineri, 12 iulie, în jurul orei 17.00, la Medgidia. Pe strada Fundătura Văii, la intersecţie cu strada Văii, un autoturism condus de un băiat de 16 ani a pătruns pe trotuar şi s-a oprit într-un gard. Accidentul s-a soldat cu 4 victime, două femei care se aflau pe trotuar au murit.

După producerea accidentului, băiatul a fugit de la locul faptei, fiind găsit ulterior de către poliţişti.

„Urmare a accidentului rutier din data de 12 iulie a.c., produs pe strada Fundătura Viilor din municipiul Medgidia, poliţişti din cadrul Birouluiui Rutier Medgidia l-au reţinut pe conducătorul auto, în vârstă de 16 ani, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa”, transmite IPJ Constanţa.

În cursul zilei de sâmbătă, 13 iulie, tânărul va fi prezentat Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Pe aceeaşi temă:

Vinerea turbată pe litoral. Mai multe accidente rutiere petrecute în acelaşi loc, în aceeaşi zi, din aceeaşi cauză

UPDATE Accident soldat cu 4 victime. O maşină condusă de un băiat de 16 ani s-a oprit în gard. O femeie de pe trotuar a murit, a doua este în comă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite