Autobuz vandalizat cu graffitti pe interior. Fapta celor doi tineri călători, filmată de camerele de luat vederi

0
0

Doi tineri constănțeni au fost surprinși în timp ce vandalizau un mijloc de transport în comun. Fapta lor a fost surprinsă de camerele de luat vederi și a fost sesizată Poliția.

Imagini cu tinerii care au vandalizat un mijloc de transport în comun FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a făcut publice imaginile cu doi tineri care au mâzgălit interiorul unui mijloc de transport în comun cu vopsea.

„Există, în continuare, constănțeni care nu vor să respecte dreptul celorlalți de a călători cu mijloace de transport în comun curate și civilizate și acționează, din păcate, în acest sens. Pe ,,lista neagră” au ajuns și tinerii din imagini, cărora li s-a părut interesant și distractiv să mâzgălească interiorul autobuzului cu vopsea. Rezultatul este că autobuzul a trebuit retras, pentru o igienizare riguroasă, cu scopul de a fi ștearsă «opera de artă»”, transmite Primăria Constanța

Autobuzele dispun de opt camere de luat vederi: șase la interior și două la exterior, iar orice incident este înregistrat și înaintat organelor competente.

Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, cetățenii care întâlnesc astfel de cazuri pot sesiza Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Nu este pentru prima dată când autobuzele care circulă în Constanța sunt vandalizate. În urmă cu doi ani, mai mulți copii au aruncat cu pietre într-un mijloc de transport în comun care circula pe linia 2-43 și au spart un geam. În acel moment în autobuz se aflau o femeie şi un copil.

O călătorie pe mijloacele de transport în comun costă 2,50 lei, iar un abonament pe toate liniile 125 lei.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite