Atac în stil mafiot: doi bărbați au distrus cu un pistol cu bile geamurile unui restaurant din Mangalia. Unde au fost prinși

0
Publicat:

Doi bărbați sunt acuzați că au tras cu o armă cu bile în geamurile unui restaurant din Mangalia. Cei doi au fost prinşi în PTF Vama Veche când încercau să plece din ţară.

Bărbatii au tras cu pistolul în geamurile restaurantului FOTO: IPJ Constanta
Bărbatii au tras cu pistolul în geamurile restaurantului FOTO: IPJ Constanta

Potrivit IPJ Constanța, marți, 20 august, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele a doi bărbați. Perchezițiile au avut loc în municipiul Mangalia și comuna 23 August.

Cei doi sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și distrugere. 

„În urma administrării probatoriului în dosar a rezultat că, la data de 9 august, în jurul orei 05.00, cei doi bărbați, aflați într-un autoturism, ar fi provocat distrugeri geamurilor unui restaurant din municipiul Mangalia, folosind o armă cu bile”, a transmis IPJ Constanța.

Bărbații au fost depistați în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, în timp ce ar fi încercat să treacă granița.

„În urma efectuării perchezițiilor a fost ridicată o armă neletală cu bile metalice. Totodată, autoturismul care ar fi fost folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor”, au precizat polițiștii.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite