Asasinul călugărului homosexual Artiom din Ghindăreşti, condamnat la 28 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminalul călugărului din Ghindăreşti a fost condamnat marţi de Tribunalul Constanţa la 28 de ani de închisoare. Simion Ivan (51 de ani) l-a ucis şi l-a decapitat pe Artiom Alexe (40 de ani) în noiembrie 2011, apoi i-a abandonat cadavrul într-un sac pe uliţă.

Cei doi s-au certat într-o noapte, după ce au băut împreună o sticlă de ţuică şi una de vin, în casa lui Simion Ivan. Călugărul i-a propus la un moment dat gazdei să întreţină relaţii sexuale, iar Ivan s-a enervat.


Călugărul Alexe Artiom

Confesiunea asasinului: „Am văzut negru în faţa ochilor!“

„S-a dezbrăcat în faţa mea. L-am lovit cu ciocanul în frunte şi a căzut pe spate. Apoi l-am târât în curte şi i-am tăiat capul cu cuţitul“, a declarat ucigaşul. El a legat victima de mâini şi de picioare, înainte de a o băga în sac. Apoi a urcat sacul într-un cărucior şi l-a dus pe marginea drumului, la 40 de metri de casa sa.

Criminalul neagă existenţa unei relaţii homosexuale: „Nu eram iubiţi!“

Călugărul Artiom Alexe slujise câţiva ani la Mănăstirea de rit vechi Uspenia din judeţul Tulcea şi muncise prin Italia, dar se întorsese de câtva timp acasă, în comuna natală.

Amănunte şocante din viaţa păcătoasă a călugărului Artiom

Simion Ivan a primit 25 de ani de executare pentru omor deosebit de grav, plus 3 ani pentru profanare de cadavru. Sentinţa poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Călugărul Alexe Artiom FOTO: Pro TV
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite