Alertă la Mangalia. Un copil a ieşit la geam strigând după ajutor. „Încearcă să sară de la etaj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 8 ani din Mangalia a alertat la maximum vecinii şi autorităţile, ieşind la geamul situat la etajul al 3-lea şi strigând după ajutor.

„Un copil a ieşit la geam şi plânge, strigă după ajutor, încearcă să sară de la etaj“. Aşa a sunat apelul prin care un localnic din Mangalia a alertat autorităţile prin 112, în după-amiaza de miercuri, 28 august.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a trimis de urgenţă echipaje la faţa locului, pe strada 1 Decembrie din Mangalia, la blocul cu 4 etaje.

O fetiţă era ieşită pe geamul situat la etajul al 3-lea, plângând după ajutor. Copilul era teribil de panicat, pentru că mama lui lipsea de acasă.

Fetiţa a fost ţinută de vorbă de oamenii care au fost convinşi, după starea ei de surescitare, că va face un gest brusc şi se va arunca de la etaj.

Nu a mai fost însă nevoie de intervenţia pompierilor, pentru că mama copilului s-a întors acasă.

Femeia a spus că a lipsit doar jumătate de oră, lăsând singură copila de 8 ani. Aceasta a intrat însă în panică şi a ieşit la geam plângând şi strigând după ajutor.

„Ea nu a mai rămas niciodată singură acasă. N-o s-o mai las în viaţa mea“, s-a jurat femeia strângându-şi la piept copilul speriat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite