A pus Poliţia pe drumuri. Un bărbat din Vaslui, ce a încercat să se sinucidă, a anunţat la 112 că cineva i-ar fi omorât mama, iar pe el l-a tăiat cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui FOTO:adevarul
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui FOTO:adevarul

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea vasluiană Codăeşti, cunoscut cu probleme psihice, le-a făcut zile fripte poliţiştilor din comună, în această după-amiază, după ce un apel la 112 anunţa că mama lui a fost omorâtă, iar el a fost înjunghiat de un vecin.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a încercat să se sinucidă, cel mai probabil, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. El era cunoscut printre săteni ca un om care a avut în nenumărate rânduri halucinaţii.

Rămas singur acasă, după ce mama lui a plecat la un frate de-al său, bărbatul şi-a tăiat gâtul cu un cuţit, după care a mers pe jos aproximativ un kilometru până la casa unui localnic şi i-a spus acestuia că un vecin a ucis-o pe femeia care i-a dat viaţă, iar pe el l-a tăiat cu cuţitul. De bună credinţă, consăteanul nu a stat pe gânduri, a sunat la 112 şi a anunţat cuvânt cu cuvânt cele spuse de bărbat. 

Două echipaje de la ambulanţă au pornit la faţa locului, dar şi un echipaj al Poliţiei. Odată ajunşi, oamenii legii au constatat că mama bărbatului nu prezenta nicio urmă de violenţă, însă starea aceastuia din urmă era destul de gravă. El a fost preluat de medicii de la ambulanţă şi transportat la spital. 

„Victima era conştientă şi prezenta o plagă tăiată de aproximativ 15 centimetri la nivel cervical anterior. A fost transportată la spital, viaţa nefiindu-i pusă în pericol“, ne-a declarat Ana Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Poliţiştii au demarat şi ei cercetări în acest caz şi, cel mai probabil, nu îl vor putea sancţiona pe bărbat, dat fiind afecţiunile psihice de care suferă. 

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite