Adriana Mironescu: „Între soțul meu și Banias era dușmănie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soția fostului secretar de stat Laurențiu Mironescu susține că soțul ei este acuzat și că a fost arestat pe nedrept, motivând că relațiile sale cu Mircea Banias nu mai erau de prietenie.

Adriana Mironescu a declarat că există o ură între soțul ei și senatorul PDL Mircea Banias și că cei doi nu ar fi avut cum să facă parte dintr-o grupare infracțională.

„Cum poate cineva constitui o grupare infracțională cu doi oameni care nu-și mai vorbesc din 2009? Banias a vrut să-l scoată pe Mironescu din toate funcțiile pe care le-a avut“, a declarat Adriana Mironescu într-o intervenție telefonică în direct la postul de televiziune Antena 3.

Soția lui Laurențiu Mironescu a explicat pe scurt cum relația de prietenie cu senatorul Mircea Banias s-a transformat într-o rivalitate. „După ce soțul meu a pierdut alegerile pentru postul de deputat, în 2008 și Banias a fost ales senator, a început între ei o dușmănie. Deci ei nu-și mai vorbeau deloc“, a subliniat Adriana Mironescu în aceeași intervenție telefonică.

Cu toate acestea, în declarațiile de avere completate anul trecut, atât Mironescu, cât și Banias apar asociați în firma SC Euro Shipping Services încă din 2005, fiecare deținând câte 30% dintre acțiuni.

Potrivit anchetei DNA, fostul secretar general de la „Interne“ Laurenţiu Mironescu şi senatorul PDL Mircea Banias promiteau promovări în funcţie de „atenţiile“ primite. După audieri care au durat toată noaptea, 29 de suspecţi de contrabandă din Portul Tomis au fost reţinuţi. Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au emis pe numele suspecţilor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Printre cei arestați se află și Laurențiu Mironescu. Doar senatorul Mircea Banias este cercetat în stare de libertate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite