Activitatea în porturile de la Marea Neagră a fost întreruptă din cauza vântului puternic

0
Publicat:

Operaţiunile de încărcare-descărcare a vapoarelor au fost întrerupte, luni după-amiază, toate porturile de la Marea Neagră fiind închise din cauza vântului puternic, potrivit Agerpres.

Portul Constanța. FOTO Facebook Constanta Port
Portul Constanța. FOTO Facebook Constanta Port

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că „din cauza vântului puternic, toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise".

Potrivit autorităţilor portuare, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, operaţiunile de încărcare-descărcare a vapoarelor aflate în danele porturilor maritime au fost întrerupte iar navele aflate în rada porturilor au fost avizate să îşi ia măsuri de siguranţă.

Amintim că Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică seara, ao avertizare meteorologică de vreme severă, valabilă până la ora 20 a zilei de luni, 25 martie, în câteva zone din țară. 

În Dobrogea, estul Munteniei, sud-estul Moldovei, vestul și sudul Olteniei și în sudul Transilvaniei, vântul prezintă intensificări cu viteze în general de 55...65 km/h.

În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, predomină ninsorile și se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze mai mari în zona înaltă (în general la peste 1700 m), unde rafalele vor depăși 80...90 km/h, viscolind ninsoarea și determinând reducerea vizibilității.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite