A ameninţat că se sinucide pentru fiica lui Mircea Geoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Negocierile cu bolnavul psihic au durat mai multe ore
Negocierile cu bolnavul psihic au durat mai multe ore

Un bărbat bolnav psihic din Mangalia a pus marţi pe jar întreaga localitate. El a ameninţat că se sinucide întrucât mama copilul său, fiica lui Mircea Geoană, este sechestrată de vecinii săi

Teodor Stelian Maerian de 36 de ani din Mangalia s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune şi a ameninţat că se sinucide. Motivul? O vecină de-a lor o ţine sechestrată pe iubita lui, adică pe fiica lui Mircea Geoană. Mai mult decât atât, împreună au şi un copil, în vârstă de 16 ani, pe care l-au conceput când el făcea armata la Topraisar. Iubita lui, crede Teodor Stelian, este şantajată acum de vecini, de familia Lăţescu.

Primarul-negociator

La faţa locului au ajuns mama sa, poliţiştii, dar şi primarul localităţii, Mihai Claudiu Tusac. „Am trimis echipele s-o caute pe femeie. Tu trebuie doar să cobori ca să putem sta de vorbă!“, a încercat să-l înduplece primarul. În zadar însă.
Nimeni nu a reuşit să-l convingă să coboare. „Uite-o pe mama a cum plânge! Nu ţi-e milă de ea?“, îl întrebau oamenii. „Nu mă interesează! Nu mi-e milă de nimeni!“, le răspundea el. 
Poliţiştii au tras focuri de armă în aer
Nu l-au convins pe bărbat nici focurile de armă trase în aer de poliţişti, în speranţa că bărbatul va coborî. În cele din urmă, după 16 ore, bărbatul cu grave probleme de sănătate s-a dat jos de pe stâlpul de înaltă tensiune pentru a lua legătura cu cineva din familie. Imediat, a fost imobilizat şi i-au pus cătuşele.
Emil Moraru, şeful DIAS, a spus că a fost o misiune destul de dificilă, întrucât bărbatul nu a colaborat deloc. „E totuşi viaţa unui om. Noi am avut grijă ca el să rămână în viaţă“, a spus Moraru.
Bărbatul a fost dus la spital pentru a primi tratamentul necesar.

Antecedente

Nu este pentru prima dată când este protagonistul unui astfel de incident. În urmă cu trei ani, a ameninţat că aruncă în aer un bloc de locuinţe. În 2008, unul dintre mascaţi a fost rănit cu un topor de către bolnavul psihic. Individul a fost dus la Spitalul din Palazu Mare, însă a fost eliberat la scurt timp.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite