Vocea suporterilor: „Lacina, nu vei avea viaţă uşoară în Gruia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traore a cedat nervos şi le-a arătat gesturi obscene fanilor
Traore a cedat nervos şi le-a arătat gesturi obscene fanilor

Liderul galeriei ceferiste, Mihai Domşa, îi transmite ivorianului că dacă va rămâne la Cluj, va beneficia în continuare de un tratament foarte ostil din partea suporterilor.Lacina Traore este primul fotbalist al CFR-ului fluierat copios de proprii fani. Iuliu Mureşan i-a luat din nou apărarea

Atacantul ivorian de 20 de ani, Lacina Traore, a fost iarăşi protagonistul CFR-ului în Liga Campionilor. Dacă până acum se remarca prin ratările sale uriaşe, în meciul de aseară cu AS Roma, tocmai un gol ar putea să-i afecteze cel mai mult cariera. Africanul a ratat din nou de două ori din poziţii bune, fiind huiduit şi fluierat de fani la fiecare atingere de balon. Traore şi-a luat revanşa în minutul 88, când l-a învins pe Bogdan Lobonţ şi a răbufnit nervos făcând gesturi obscene spre fanii clujeni.

Publicul a început să-l înjure copios şi să scandeze „Traore pleacă din Gruia!“. Fotbalistul a declarat că ar fi dorit să dedice golul fanilor: „Pentru mine a fost greu să joc, am fost fluierat, am ratat, însă e bine că am punctat până la urmă. Voiam foarte mult să înscriu azi, să dedic golul publicului. Oamenii nu au răbdare cu mine, însă asta mă motivează. Sunt bucuros că am înscris, nu mai contează acum că m-au înjurat“. Meciul de aseară a fost aproape sigur ultimul pentru ivorian la CFR, el urmând să fie tranferat în această iarnă. Mai mult, fanii clujeni nu vor mai accepta ca Traore să rămână la echipă după gestul de aseară.

„Nu vei avea viaţă uşoară“

Atacantul ivorian este primul fotbalist al CFR-ului care a fost huiduit copios de spectatorii din Gruia. Fanii s-au săturat de ratările monumentale ale puştiului de pe maidan şi îi transmit să plece, în caz contrar fiind penalizat dur. Mihai Domşa, unul dintre cei mai vechi susţinători vişinii, a spus:

„Nu a mai fost niciun jucător al nostru huiduit vreodată în Gruia. Este inadmisibil ce a făcut el în atâtea meciuri, când pur şi simplu a dat pase la portar, deşi treaba lui este să dea goluri. La fel s-a întâmplat şi aseară şi de aici au venit huiduielile. În cazul lui a fost vorba de frustrare şi a făcut acel gest în ideea de a se descătuşa. Nici nu ştiu dacă e vorba de vârstă, pur şi simplu nu are creier. Dacă rămâne, va avea viaţă foarte grea şi are multe de demonstrat până să fie iertat“. În urma egalului de aseară, CFR a terminat grupa cu un palmares de patru puncte, iar în primăvară va privi la televizor desfăşurarea celor două competiţii intercluburi, Champions şi Europa League.

Mureşan: „Lacina e un copil şi trebuie educat”

Deşi a avut evoluţii slabe în Liga Campionilor, iar aseară s-a dat în sepectacol, Traore a fost apărat din nou de Iuliu Mureşan: „Si-a arătat clasa şi de această dată. Nu trebuia să facă acel gest, dar e un copil şi mai trebuie să lucrăm la educaţia lui. M-aş bucura să fie copilul meu. E poate cel mai valoros fotbalist al nostru, are cele mai multe goluri date din întreg lotul“.

Şefii clujeni au tot interesul să-şi protejeze investiţia, pentru a încasa o sumă cât mai mare de pe urma transferului său. De achiziţionarea africanului sunt interesate cluburi din Anglia şi Italia, iar clujenii vor să obţină în jur de 6 milioane de euro. Şeful LPF, Dumitru Dragomir, l-a criticat pe atacantul african şi crede că gestul lui Traore îi va pune pe gânduri pe şefii cluburilor care sunt interesate de fotbalist. „Traore a plecat de pe câmp, ce să te aştepţi de la el? Nu a avut cine să se ocupe de educaţia lui. Traore şi-a făcut un deserviciu imens, a pierdut foarte mult cu acest gest“, a spus Dragomir.

„A fost greu să joc pentru că fanii m-au huiduit şi înjurat. Aş fi vrut să dedic golul publicului“

Lacina Traore, jucător CFR Cluj



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite