VIDEO TIFF 2013 o aduce la Cluj, în premieră, pe Patricia Kaas. Va interpreta piese ale lui Édith Piaf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patricia Kaas va concerta în premieră la Cluj-Napoc ape 24 iunie  FOTO: www.patriciakaas.net
Patricia Kaas va concerta în premieră la Cluj-Napoc ape 24 iunie  FOTO: www.patriciakaas.net

Patricia Kaas va sosi, pentru prima dată, la Cluj-Napoca, pe 24 iunie, pentru un concert-eveniment organizat de TIFF Events. Concertul din Cluj face paret din turneului mondial prin care artista îi aduce un tribut lui marei cântăreţe franceze Édith Piaf.

„Cluj-Napoca este un oraş care merită să găzduiască mult mai multe evenimente de calibru, fie că vorbim de festivaluri, concerte sau conferinţe. Cu 12 ani în urmă, am organizat prima ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) cu credinţa că va putea deveni, în timp, un brand al Clujului.
Astăzi, suntem la fel de convinşi că le vom putea oferi clujenilor surprize plăcute şi în restul anului, nu doar în timpul festivalului. Un concert Patricia Kaas este un eveniment extraordinar în sine, pentru că vorbim de un artist internaţional de prim rang, dar anul acesta în particular este un prilej deosebit, pentru că show-ul ei este o reverenţă sublimă în faţa unei alte mari voci: Édith Piaf”, declară Tudor Giurgiu, directorul TIFF.

Patricia Kaas, unul din cele mai mari nume ale muzicii franceze din toate timpurile, le va cânta clujenilor piese precum „Milord”, „Padam Padam” şi „Non, je ne regrette rien!”, dar şi melodii ale lui Édith Piaf, prezentate într-o formă marca Patricia Kaas.

Acest din urmă piese fac parte dintr-un album unic, numit „Kaas chante Piaf” („Kaas cântă Piaf”), albumul fiind un omagiu adus artistei care i-a marcat copilăria.

„Kaas chante Piaf” s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare în 47 de ţări.

Concerul va ave aloc la Sala Sporturilor, în 24 iunie, ora 20:30, şi se anunţă un spectacol complet, cu melodii demult consacrate, cu un decor care recreează atmosfera Parisului postbelic şi proiecţii video cu imagini inedite din viaţa lui Édith Piaf.

Biletele pentru evenimentul de la Sala Sporturilor vor costa între 100 şi 350 de lei şi vor fi puse în vânzare la mijlocul lunii februarie.

Înainte de a veni la Cluj-Napoca, concertul „Kaas cântă Piaf” a mai fost prezentat pe unele din cele mai mari scene ale lumii precum Royal Albert Hall din Londra sau Carnegie Hall, New York.
Turneul va continua până la finalul anului 2013 în alte mari oraşe ale lumii.

Cea de-a douăsprezecea ediţie a TIFF va avea loc, între 31 mai şi 9 iunie, la Cluj-Napoca, iar între 19 şi 23 iunie se va desfăşura ediţia de la Sibiu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite