VIDEO Mesajul pentru ardeleni al co-preşedintelui Alianţei D.A, Aurelian Pavelescu: „Aveţi cu cine vota! PSD-ul e partidul care a distrus România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Pavelescu (stânga) alături de Mihai Răzvan Ungureanu (dreapta) la o conferinţă de presă, din Cluj-Napoca  FOTO: Florina Pop
Aurelian Pavelescu (stânga) alături de Mihai Răzvan Ungureanu (dreapta) la o conferinţă de presă, din Cluj-Napoca  FOTO: Florina Pop

Aflat la Cluj într-o vizită alături de Mihai Răzvan Ungureanu, co-preşedintele Alianţei D.A., Aurelian Pavelescu, care este şi liderul PNŢCD, a declarat că statutul juridic al alianţei va fi soluţionat peste o lună.

„Orice alianţă este, înainte de toate un act şi un fapt politic, înainte de a fi unul juridic. Vreau să vă spun că Alianţa pentru Dreptate şi Adevăr nu a fost contestată de nimeni, nu a venit nimeni să facă cereri de intervenţie şi să inducă ideea că alianţa nu ar putea să funcţioneze“, a afirmat Aurelian Pavelescu, preşedinte PNŢCD, co-preşedinte Alianţa D.A.

Acesta a precizat că statutul juridic al structurii a fi reglementat în cel mult o lună.

Pavelescu a subliniat faptul că este nevoie de o coalizarea a dreptei, a tuturor formaţiunilor de dreapta pentru crearea unei platforme care să ţină piept stângii. Ţărănistul a mai afirmat că există un parteneriat cu Vlad Moisescu şi Andrei Chiliman, liberabii excluşi recent din partid.

„Clujul e foarte important pentru Alianţa D.A.“

Acesta am mai afirmat că electoratul din Transilvania, care e unul de dreapta şi bine informat, este important pentru alianţa D.A.

Mesajul transmis acestuia a fost: „Aveţi cu cine vota! Alianţa D.A. este una dintre un partid istoric, care nu a făcut niciun compromis cu USL, respectiv PSD, şi un partid care s-a dezvoltat în scurt timp  şi a ajuns cel mai important lider al dreptei în sondaje. Trebuie să ne pregătim de o confruntare tehnică cu USL. PSD-ul e partidul care a făcut cel mai mare rău României, este partidul care a distrus România“, susţine Pavelescu.

Ţărănistul a mai calificat alianţa dintre PNL şi PSD una „toxică“ şi că electoratul din Cluj „este important pentru Alianţa D.A.“.

Mai puteţi citi:

Alianţa Forţa Civică-PNŢCD, respinsă de tribunal

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite