VIDEO Fiul unui poliţist din Turda este suspect că a jefuit, în plină stradă, un poştaş. Fratele altui poliţist l-a ajutat. Cei doi au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri reţinuţi sunt rude a doi poliţişti  FOTO: Adevărul
Cei doi tineri reţinuţi sunt rude a doi poliţişti  FOTO: Adevărul

Poliţiştii clujeni au făcut, marţi, 28 mai, percheziţii în patru locuinţe din judeţ pentru a recupera banii furaţi de la un poştaş. Autorii furtului sunt doi tineri din familiile a doi poliţişti, ajutaţi de alţii doi.

Criminaliştii clujeni împreună cu poliţişti din Turda şi de la Direcţia de Operaţiuni Speciale au descins, marţi dimineaţa, 28 mai, la două locuinţe din Turda şi altele două din comuna clujeană Mihai Viteazu. Au găsit o parte din banii furaţi săptămâna trecută de la un poştaş.

Mihai Medrea, de 21 de ani, (fratele agentului Răzvan Medrea din comuna clujeană Călăraşi) şi Andrei Mărcinean, de 22 de ani, (fiul agentului şef de poliţie din Turda, Marius Mărcinean)  au urmărit şi au furat, joia trecută, 23 mai, un poştaş pe o stradă din Turda.

După ce i-au smuls geanta, cei doi au fugit cu o maşină, împrumutată de la Mihail P., de 24 ani.
Geanta au aruncat-o pe un câmp din apropierea localităţii Sănduleşti, iar suma de 26.000 de lei au păstrat-o.

Poliţiştii au percheziţionat marţi, 28 mai, patru locuinţe şi au găsit o parte din banii furaţi săptămâna trecută de la poştaş.

„Prejudiciul creat în valoare de 26.000 lei a fost recuperat în proporţie de 60 % până în prezent. În urma probatoriului administrat suspecţii urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda cu propunere de arestare preventivă“, anunţă purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Anca-Sidonia Bolba.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite