VIDEO Filmul care arată reacţia româncei când aude pe ecran vocea lui Morgan Freeman citindu-i mesajul de pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înregistrarea video în care Carmen Stănescu, clujeanca al cărei mesaj emoţionant postat pe pagina de Facebook a Festivalului Untold a fost citit de actorul Morgan Freeman, a fost dată publicităţii.

După ce şi-a împărtăşit experienţa de la Untold într-un mesja emoţionant pe Facebook, Carmen Stănescu a fost chemată la sediul Untold pentru a primi o invitaţie la Untold 2018. Ea a mers însoţită de tatăl şi fiul ei.

Acolo, surpriza a fost uriaşă, reacţia ei se poate vedea din videoul de mai jos. Postarea ei de pe Facebook a fost citită de marele actor Morgan Freeman, iar la final acesta i-a adresat un mesaj direct de mulţumire.

Organizatorii Untold le-au oferit tricouri cu mesaje persoanlizat. Pe cel al lui Carmen Stănescu scrie: „Morgan Freeman mi-a citit povestea“.

„Sunt o femeie în pragul pensionării şi mamă de DJ (student în acelaşi timp), dar n-am lipsit nicio noapte de la Untold din cele 12 de până acum. Anul trecut şi acesta mi-am adus şi tatăl de 86 de ani, care continuă să rămână uluit de ceea ce aţi organizat în Clujul lui drag. Mi-e tare somn după dimineţile în care mi-am târşâit cu greu paşii spre casă, aşadar nu pot scrie multe în afară de: Mulţumesc din tot sufletul familiei mele“, a rostit, în engleză, Morgan Freeman.  

Mai puteţi citi:

Clujeanca al cărei mesaj despre Untold a fost citit de Morgan Freeman: „Am fost convinsă că e o glumă“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite