VIDEO Emil Boc a depus jurământul de primar. El a spus că vrea ca oraşul să devină "cel mai frumos din România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc a depus jurământul de primar
Emil Boc a depus jurământul de primar

Fostul premier a jurat cu mâna pe Biblie și pe Constituție. ”Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună credință, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Cluj-Napoca.

Primarul ales al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a depus vineri după-amiaza jurământul de primar, în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului Local Cluj-Napoca, ales în urma alegerilor locale din 10 iunie. Emil Boc a jurat cu mâna pe Biblie și pe Constituție. ”Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună credință, tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Cluj-Napoca. Așa să îmi ajute Dumnezeu”, a rostit Boc. Fostul consilier de pe vremea când Boc era premier, Peter Pal, a fost cel care i-a pus eşarfa tricoloră de primar. Boc făcut câteva plecăciuni în faţa asistenţei, care l-a aplaudat minute în şir.

„Voi fi primarul tuturor“

Boc a declarat, vineri, după depunerea jurământului în funcţie, că alegerea sa ca primar al municipiului Cluj-Napoca îl "onorează, obligă" şi îl "responsabilizează".  "Alegerea în funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca mă onorează, mă obligă şi mă responsabilizează. Vreau să îi asigur pe toţi clujenii că voi fi primarul tuturor, al celor care m-au votat şi al celor care nu m-au votat. În calitate de primar voi fi unul care va încerca să unească, nu să dezbine în acest oraş, şi voi aduna în jurul Primăriei tot ceea ce este cu bună credinţă binevenit, pentru a face o viaţă mai bună aici, în oraşul nostru, şi voi lua ideile, indiferent de unde provin, de la putere, opoziţie sau societatea civilă", a spus Boc.

Cluj-Napoca, cel mai frumos oraş din România

Acesta a spus că vrea ca municipiul Cluj-Napoca să devină "cel mai frumos din România" şi să fie invidiat de alte oraşe din ţară sau din străinătate. "Vreau să îi asigur pe consilierii locali de întreaga mea colaborare, în interesul locuitorilor municipiului Cluj-Napoca, cu prefectul, cu preşedintele CJ Cluj, pentru că toţi am fost aleşi cu un singur scop, să facem tot ce ne stă în putinţă ca oamenii să o ducă mai bine în acest oraş şi în acest judeţ. Voi fi omul care se va împotrivi tuturor demersurilor care să ne dezbine", a conchis Boc.

Dacă la Cluj va fi legalitate, va fi în toată ţara

“Dacă la Cluj-Napoca va fi legalitate, mâine va trebui să fie legalitate în toată ţara. Dacă la Cluj-Napoca vom avea normalitate, de care avem atâta nevoie, va fi normalitate în toată ţara”, a declarat prefectul Gheorghe Vuşcan, înainte să plece la o întâlnire cu ambasadorul Franţei în România. La şedinţa de constituire a Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca Radu Moisin a fost ales noul preşedinte de şedinţă pentru următoarele trei luni.

Consiliul Local Cluj-Napoca este format din 27 de membri. USL are 12 consilieri, PDL - 10, UDMR - patru, iar PPDD unul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite