VIDEO Cheile Turzii văzute de sus. Imagini de o frumuseţe inegalabilă, însoţite de sunete reale de păsări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă din judeţul Cluj care face filmări aeriene cu diverse obiective turistice din ţară a realizat un videoclip cu Cheile Turzii. Imaginile sunt de o frumuseţe inegalabilă, iar fondul sonor cuprinde şi sunete reale de păsări care trăiesc în zonă. Clipul a fost postat pe Facebook sâmbătă, 5 aprilie, şi are deja peste 700 de share-uri.

Unul dintre cele mai frumoase locuri din judeţul Cluj, Cheile Turzii, a fost surprins de sus într-un videoclip. Imaginile sunt mai mult decât grăitoare, iar fondul sonor conţine şi sunete reale de păsări înregistrate pe timpul filmărilor.

„Cheile Turzii acum din altă perspectivă. Imagini aeriene la apus de soare, însoţite de sunete reale de păsări ce trăiesc în acest loc extraordinar!
Un loc deosebit în care e suficient să faci o plimbare şi te vei încărca la maxim cu energie! Un loc slab promovat, şi totuşi destul de cunoscut!
Sunetele de păsări sunt reale şi au fost captate în Cheile Turzii, în ziua când am realizat aceste filmări.
Dacă vă place, SHARE şi Like! pentru prieteni!
Imagine si montaj: Cosmin Giurgiu
Asistenti: Giurgiu Camelia si Diana Maria Culda
Soundtrack copyright: Audio Network - Beacons by Richard Lacy / Terl Bryant
Video Copyright 2008-2014 Ghid Video Turistic - Phantom Media - Tourism Advertising si Filmari Aeriene. Realizat de Phantom Video Productions - with Giurgiu Camelia and Diana Maria Culda“, este postarea de pe pagina de Facebook a Filmări Aeriene.

Unul dintre cei care au participat la filmări este Cosmin Giurgiu, totodată şi proprietarul firmei care face fotografii şi filmări aeriene pentru diverse domenii cum ar fi: turismul, agricultura, film de prezentare, documentare, jurnalism, prospectii terenuri etc. Cosmin Giurgiu a spus, pentur „Adevărul“, că videoclipul de la Cheile Turzii a fost făcut în timpul unei excursii în zonă, şi nu este o comandă din partea cuiva, a vreunei firme sau instituţii, ci din pasiune pentru frumos.

FilmariAeriene.com face parte din compania de productie foto-video, SC Phantom Video Productions SRL, potrivit filmariaeriene.com.

Videoclipul cu pricina, sursa FilmariAeriene:

Cheile Turzii au fost filmate de sus

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Cum se văd simbolurile Clujului din turnul bătrânei biserici din centru. De la 80 de metri înălţime

Cluj-NapocaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite