Un şofer din Cluj s-a răsturnat cu maşina pe strada Frunzişului din pricina vitezei. Circulaţia rutieră a fost îngreunată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer în vârstă de 26 de ani din Cluj-Napoca a fost rănit în urma unui accident rutier de pe strada Frunzişului, şosea ce leagă cartierul clujean Mănăştur de cartierul Zorilor. Poliţiştii spun că accidentul rutier s-a produs deoarece viteza nu a fost adaptată la condiţiile de drum. Traficul în zonă a fost îngreunat.

Un tânăr de 26 de ani a fost rănit în urma unui accident rutier care a avut loc joi dimineaţa, 30 martie, în jurul orei 8 şi un sfert pe strada Frunzişului, o arteră intens circulată din Cluj.

„Un tânăr de 26 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce circula pe strada Frunzişului spre strada Observatorului, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un mic stâlp, apoi s-a răsturnat“, anunţă reprezentanţii IPJ Cluj.

Potrivit pompierilor, la faţa locului au intervenit o ambulanţă SMURD şi un echipaj de pompieri. Acesta din urmă a asigurat zonă deoarece impactul s-a soldat cu o scurgere de combustibil de la maşina răsturnată.

Soferul era conştient când a fost transportat la spital. A suferit mai multe traumatisme şi zgârieturi.

Locuitorii din zona în care s-a produs accidentul susţin că nu se simt în siguranţă şi se aşteaptă oricând să fie spulberaţi pe trotuar de un şofer inconştient, scrie stiridecluj.ro. Oamenii mai susţin că ar fi bine să se pună benzi rezonatoare, iar pe marginea trotuarului să fie puşi parapeţi.

Mai puteţi citi:

De ce au fost sancţionaţi doi proprietari de clădiri, monumente istorice, din centrul Clujului, de către primărie cu 8.000 de lei

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite