„U“ Mobitelco încheie anul cu o victorie clară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Tenter a reuşit să-şi mobilizeze echipa pentru o nouă victorie
Marcel Tenter a reuşit să-şi mobilizeze echipa pentru o nouă victorie

Baschetbalişţii de la „U“ Mobitelco au obţinut o victorie lejeră în deplasare, pe terenul celor de la Steaua Turabo. Scorul final a fost 88-74 pentru elevii lui Ţenter, care au terminat anul pe locul 3, la un singur punct de liderul Gaz Metan Mediaş

Clujenii au avut partida la discreţie de la început până la final şi şi-au adjudecat cele două puncte, pe terenul unei formaţii care s-a întărit serios în acest an. „U“ Mobitelco a câştigat trei din cele patru sferturi şi în niciun moment nu a avut emoţii în privinţa victoriei. Scorul pe reprize a fost 11-21, 18-21, 24-22, 21-24, iar în final elevii lui Ţenter s-au impus cu 88-74.

Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Mihai Silvăşan (29 de puncte), Zoran Krstanovici (19 puncte), Thomson (16) şi Cuic 13, în timp ce din tabăra adversă s-au remarcat Josh Jackson (24 de puncte), Nicolov (15) şi Căruţaşu (9).

În urma victoriei, clujenii au terminat turul de campionat pe poziţia a treia, cu 26 de puncte, la un punct distanţă de Gaz Metan Mediaş şi CSU Asesoft Ploieşti, aflate pe primele două locuri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite