„U“ Cluj, învinsă în al treilea amical din Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea a fost învinsă cu scorul de 1-0 de formaţia rusă de primă ligă Anzhi Makhachkala, în cel de-al treilea amical în cantonamentul din Antalya. Unica reuşită a meciului a fost semnată de Holenda, în minutul 58

După două egaluri înregistrate în primele meciuri de verificare, 1-1 cu Sibir Novosibirsk şi 2-2 cu Torpedo Kutaisi, echipa antrenată de Ionuţ Badea a fost învinsă de modesta echipă rusă Anzhi Makhachkala cu scorul de 1-0.

Tehnicianul „alb-negrilor“ a folosit două echipe distincte în întâlnirea cu ruşii. Astfel, meciul a început în formula: Popa  - Unguruşan, Pele, Abrudan, Mendy - Nasser, Gheorghe - Cojocnean, Boştină, Cristea - Niculescu, pentru ca în minutul 64 să schimbe întreaga garnitură. Astfel, pentru restul partidei a intrat următoarea echipă:  Boşneag- Buhuş, Cucui, Munteanu, Izvoranu- Delgado, Păcurar, Balde, Voican- Lemnaru, Tony.

Cojocnean a ratat o ocazie uriaşă de gol în minutul 33, când a rămas singur cu portarul advers la 15 metri, dar a şutat pe lângă buturile ruşilor. Apoi Boştină, Niculescu şi Voican puteauu profita de neatenşia adversarilor, fără efect, însă, pe tabela de marcaj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite