Târg inedit la Cluj cu brazi făcuţi din dopuri de plută şi CD-uri. Organizator: Fiecare nebrad salvează viaţa unui brăduţ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Cluj se desfăşoară un târg inedit unde curioşii sunt invitaţi să cumpere brazi confecţionaţi din dopuri de plută, cofraje de ouă, crenguţe, CD-uri. Manifestarea, Marele Târg de Nebrazi, este organizată de Asociaţia Urbannect.

Brazi confecţionaţi din resturi de crenguţe, carton, cofraje de ouă, CD-uri ori dopuri de plută sunt expuşi spre vânzare la Marele Târg de Nebrazi din H33, un spaţiu de pe strada Horea din Cluj, unde au loc evenimente. Ineditul târg a fost deschis de luni, 11 decembrie, şi îşi aşteaptă curioşii şi cumpărătorii până 14 decembrie inclusiv.

„V-am obişnuit cu ce este nebradul. El seamănă leit cu pomul de Crăciun, doar că nu are brăduţul acela tăiat din pădure în interior. E la fel de frumos şi la fel de strălucitor, e făcut de mâinile harnice ale familiei, prietenilor sau ale colegilor tăi şi nu numai ca ţine mândru locul bradului, dar îi şi salvează viaţa. Fiecare nebrad salvează viaţa unui brăduţ! Acum vrem să vă invităm să-i vedeţi şi chiar să-i cumpăraţi. Din banii adunaţi vor fi plantaţi în pădure alţi şi alţi brăduţi, de către cei de la Tăşuleasa Social“, anunţau, zilele trecute, organizatorii evenimentului.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Urbannect împreună cu Primăria Cluj-Napoca şi Asociaţia Tăşuleasa Social.

Mai puteţi citi:

FOTO Bradul care arde, un cadou de la „zânele“ ce aduc Crăciunul la Cluj

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri