Şinele de tramvai de pe o stradă din centrul Clujului au fost acoperite cu asfalt. Ce au făcut trecătorii când au văzut un muncitor care decoperta zona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şinele de tramvai au fost acoperite cu asfalt în urma unui accident. FOTO: captură video
Şinele de tramvai au fost acoperite cu asfalt în urma unui accident. FOTO: captură video

Liniile de tramvai de pe strada Bariţiu din centrul Clujului au fost acoperite cu asflat. Un filmuleţ cu un muncitor care încerca să cureţe şinele cu o tijă metalică a fost postat pe Facebook zilele trecute. Primăria Cluj susţine că este vorba despre un accident petrecut în urmă cu doi ani.

„România te iubim. Vezi că deseară apari la Pro TV”, se aude din fundalul înregistrării în care un muncitor decopertează asfaltul de pe şinele de tramvai, fără tragere de inimă şi fără prea mult spor. Scena s-a întâmplat pe strada Bariţiu din centrul Clujului, iar înregistrarea a fost postată pe Facebook în data de 17 octombrie . 

„Filmuleţul este din anul 2013 când s-a întâmplat un accident cu o maşină de asflat care a avut un accident şi s-a răsturnat conţinutul pe strada...Era o situaţie de criză şi s-a eliberat şina pe porţiunea respectivă cu ce au avut la îndemână până la sosirea unor maşini de intervenţie”, a declarat pentru „Adevărul” Oana Buzatu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Cluj-Napoca. 

Dorel de la Cluj

 

Citeşte şi

VIDEO Dorel de Cluj la volan: un şofer de camion intră pe contrasens şi blochează trei benzi de circulaţie

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite