Şi Materazzi e în cărţi. Walter: „Atât Sabău, cât şi Conceicao sau Materazzi sunt soluţii pentru banca tehnică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul finanţator al Universităţii Cluj, Florian Walter, a dezvăluit pentru Adevărul că discută cu mai mulţi tehnicieni pentru a prelua banca tehnică a Universităţii. Numele la care s-a gândit finanţatorul sunt Ioan Ovidiu Sabău, Antonio Conceicao şi Giuseppe Materazzi

Deşi Claudiu Niculescu a preluat echipa şi până aseară existau şanse reale ca fostul atacant al lui Dinamo să rămână principal cel puţin până la iarnă, în această noapte lucrurile s-au schimbat radical. Florian Walter s-a gândit să aducă la Cluj un antrenor cu experienţă, pentru a nu risca prea mult cu Niculescu. În aceste condiţii, omul de afaceri s-a orientat chiar la Antonio Conceicao, fostul tehnician al celor de la CFR Cluj:

„Avem mai multe variante de antrenori în cap, rămâne să de decidem în cel mai scurt timp ce voi face. Variante sunt şi Neluţu Sabău, Conceicao sau Materazzi. Deocamdată Claudiu e antrenorul, dar nu am luat decizia finală“, a dezvăluit acesta ieri pentru Adevărul.

Claudiu Niculescu a condus deja trei antrenamente ale echipei în calitate de principal, dar există şanse mari ca banca tehnică să fie preluată de un tehnician străin, cu experienţă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite