Sexgate de Cluj: Primul bărbat care recunoaşte că a „agăţat” în club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buteanu recunoaşte că fregventa clubul Nana
Buteanu recunoaşte că fregventa clubul Nana

Mircea Buteanu, patronul Diesel Club este singurul bărbat din numele vehiculate în acest dosar, care ne-a confirmat fără nicio rezervă, faptul că a frecventat localul.

Mai citeşte şi

Bordel de lux pentru mahări, politicieni şi VIP-uri

Adjunctul şefului Poliţiei Cluj-Napoca: „Nu mi-am dat seama că e local de striptease”

Alte nume grele în dosarul „Sexgate de Cluj“

Am fost la clubul Nataliei şi chiar am cunoscut câteva fete acolo”, a declarat Buteanu în exclusivitate pentru „Adevărul”. El a explicat că nu vede nimic rău în faptul de a cunoaşte nişte persoane agreabile. „Erau nişte fete cu şcoală, unele erau studente, îţi făcea plăcere să flirtezi cu unele din ele”, spuen acesta. Cei prezenţi legau sau nu cunoştinţe cu fetele de la „Nana Club”.

Acolo nu se făcea sex. Iar dacă îţi plăcea vreuna, puteai să-i iei numărul de telefon. Care este problema? În orice ţară din lume sunt cluburi cu selectarea membrilor”. Patronul clubului Diesel mai spune că dintotdeauna, băieţii au făcut cadouri fetelor. “Odinioară le dădeam spray sau săpun. Acum e mai greu, trebuie să le mai dai şi o vacanţă”. Mai spune că fetele nu stăteau cu preţul pe gât. “Asta e o exagerare cu tariful practicat. Dacă îţi plăcea, îi făceai un cadou ulterior”.

I se pare că din toate persoanele implicate, una singură a reuşit să se facă de râs. ”Un parlamentar a spus că făcea acolo un studiu şi a refuzat să le facă un cadou”. De fapt nu pe patroană o vânează cineva. “Acest caz e de fapt o vânătoare pentru altcineva, acolo nu se întâmpla nimic ilegal. Patroana câştiga doar din consumaţie”, mai opinează Buteanu. Singurul lucru cu care nu este de acord, că ar fi solicitat vreunei fete cunoscute acolo, să se ocupe de prietenii săi. “Asta nu îmi amintesc să se fi intâmplat”. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite