Se judecă dosarul „Sexgate de Cluj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Curţii de Apel Cluj au admis recursul procurorilor cu privire la retrimiterea dosarului „Sexgate de Cluj“ înapoi la procuratură. „Acest lucru înseamnă că se trimite cauza înapoi la Tribunal spre judecare“, a precizat Claudia Ilieş, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Cluj.

Vezi şi
Alte nume grele în dosarul „Sexgate de Cluj“
Sexgate de Cluj: Matroana de la Nana Club, în faţa judecătorilor (FOTO)
Sexgate de Cluj: Primul bărbat care recunoaşte că a „agăţat” în club


Nana Club a fost, în 2004, „cuibuşorul de nebunii“ al multor persoane publice, de la politicieni, directori de instituţii publice, fotbalişti şi oameni de afaceri, în jurul căruia a izbucnit aşa-zisul scandalul „Sexgate“.

În dosarul „Sexgate de Cluj“ apar mai multe nume sonore care ar fi frecventat localul „Nana Club”, a cărui patroană, Natalia Horja, organizase o reţea de prostituţie. Printre numele pomenite se numără deputaţii PDL Petru Călian şi Adrian Gurzău şi consilierul judeţean PNL Mihai Szeplekan.

În dosar mai apar sportivi (Ionuţ Iftimoaie), artişti (Tudor Chirilă), sportivi (Tibi Bălan) sau poliţişti (comisarul-şef Zaharia Ciorbă). Majoritatea celor amintiţi au recunoscut prezenţa în local, dar susţin că nu au cunoscut că aici se petreceau acitivităţi ilegale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite