Românul care i-a înfuriat pe profesorii britanici. Ademenea fete şi băieţi vulnerabili pentru a face sex cu ei şi îi hărţuia până pe coridoarele şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Bilibok îşi va petrece următorii 6 ani după gratii. FOTP:  Avon and Somerset Police
Andrei Bilibok îşi va petrece următorii 6 ani după gratii. FOTP:  Avon and Somerset Police

Un român de 32 de ani a fost condamnat la închisoare în Mare Britanie pentru că a a ademenit şi întreţinut relaţii sexuale cu o adolescentă şi a hărţuit alţi tineri, atât fete, cât şi băieţi.

Andrei Bilibok a fost condamnat marţi, 17 septembrie, la şase ani de închisoare de un tribunal din Bristol. Românul a fost pus sub acuzare pentru conversaţii de natură sexuală cu minori, întâlnire cu un minor în urma unor discuţii de natură sexuală şi activitate sexuală cu minori, potrivit presei din Marea Britanie.

Andrei a cunoscut pe reţelele sociale o adolescentă pe care a convins-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Apoi, după ce fata a vrut să pună capăt relaţiei, românul o urmărea pretutindeni presând-o pentru a se răzgândi. Astfel, Andrei Bilibok a început să o caute şi să o urmărească până şi la şcoală, scrie bristolpost.co.uk. Terorizată de insistenţa sa, tânăra a cerut ajutorul unui profesor, care s-a adresat poliţiştilor.

În urma anchetei, s-a stabilit că românul a abordat pe reţeţele sociale şi alţi tineri, inclusiv băieţi. De regulă, după ce le câştiga încrederea, începea să le trimită fotografii cu tentă sexuală. Anchetatorii au dezvăluit că printre cei pe care îi hărţuia Bilibok s-au numărat o adolescentă de 15 ani şi un băiat de 13 ani, căruia i-a trimis mai multe fotografii cu tentă sexuală.

Jurnaliştii britanici mai scriu că Andrei Bilibok a fost încarcerat şi că are o logodnică însărcinată.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite