PSD Cluj depune plângere la poliţie fiindcă 14 bannere cu Victor Ponta au dispărut fără urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remus Lăpuşan  FOTO: Adevărul
Remus Lăpuşan  FOTO: Adevărul

PSD Cluj a anunţat că depune plângeri la Poliţie şi la Biroul Electoral Judeţean Cluj după ce 14 bannere electorale cu Victor Ponta au fost furate în noaptea de miercuri spre joi în cartierele Grigorescu şi Mănăştur, iar mai mulţi tineri social-democraţi şi simpatizanţi ai PSD ar fi primit sms-uri de ameninţare.

„Am făcut plângere la Poliţie şi la BEJ Cluj, pentru că autori necunoscuţi au furat 14 bannere electorale de pe stâlpi, cu Victor Ponta, din cartierul Grigorescu. În nota campaniei electorale agresive desfăşurate de ACL Cluj, eu îi bănuiesc pe cei de la ACL că au făcut să ne dispară bannerele. De asemenea, am depus plângere şi pentru faptul că mai mulţi tineri social-democraţi au primit ameninţări prin sms din partea unor susţinători ai lui Iohannis“, a spus Remus Lăpuşan, preşedintele PSD, citat de Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horia Nasra, a declarat, pentru Adevărul, că un student, simpatizant PSD, a primit un SMS ameninţător. Textul SMS-ul este următorul: „Un cetăţean care îţi vrea binele s-ar putea să te rezolve până duminică să n-ajungi la secţia de votare“.

Mai puteţi citi:

VIDEO Monica Macovei, la Cluj: „Ieşiţi la vot! Gândiţi-vă la cum va arăta România mafiotizată de Ponta”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite