Permise gratuite de bibliotecă la Octavian Goga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biblioteca „Octavian Goga” va emite permise gratuite pe întreaga durată a lunii octombrie. Iniţiative face parte dintr-o campanie prin care instituţia judeţeană doreşte să motiveze tinerii la lectură. Permisul este valabil pentru o perioada de 5 ani de la data înscrierii.

În urma unei acţiuni asemănătoare, desfăşurate anul trecut, numărul celor care au împrumutat cărţi de la bibliotecă a crescut de cinci ori comparativ cu o lună obişnuită. Anul trecut, peste 1.300 de elevi şi studenţi au beneficiat gratuitatea oferită de Consiliul Judeţean Cluj prin intermediul Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga”.


Studenţi care vor să obţină un permis gratuit au nevoie de carnetul de student, o fotografie tip buletin, actul de identitate.

Elevi care vor să îşi facă permise de bibliotecă gratuit au nevoie de carnetul de elev, o fotografie tip buletin, actul  de identitate (copiii până la 14 ani vor fi însoţiţi de unul dintre părinţi).

Gratuităţile sunt valabile pentru toate secţiile şi filialele "Octavian Goga". Informaţii despre program pot fi găsite şi pe pagina web a bibliotecii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite