O șansă pentru cățeii salvați de pe străzile Clujului. Apelul unei asociații care ajută animalele

0
0
Publicat:

O asociație care se ocupă de salvarea animalelor ridică un sanctuar dedicat cățeilor pe care i-au salvat de pe străzile Clujului și care au rămas la adăpostul său. Există însă o problemă: pentru finalizarea sanctului este nevoie de donatori, oameni dispuși să sprijine animalele.

image

Asociația Sirius Animal Rescue demarează lucrările pentru realizarea unui sanctuar dedicat cățeilor salvați de pe străzile Clujului și care au rămas la adăpostul din localitatea Căpușu Mic. Doar că, pentru finalizarea lui este nevoie de cât mai mulți donatori care să contribuie la bunăstarea patrupedelor. Astfel, membrii asociației fac apel la oamenii cu suflet dispuși să ajute animalele.

În ultimii 6 ani am luat de pe raza județului Cluj aproximativ 1.600 de animale din care 1.385 au fost adoptați, iar 215 au rămas în grija noastră și încet au devenit căței forever Sirius. Structura pe care o avem nu mai este suficient de mare pentru ei și nevoile lor și este în mijlocul satului și vă puteți imagina ce înseamnă ca atâția căței să latre în același timp.  Avem nevoie de o structură creată special pentru ei, o structură la câmp, înafara satului”, scriu pe Facebook cei de la Asociația Sirius Animal Rescue.

Însă prețurile materialelor de construcții sunt mari, așa că ei apelează la oameni. Orice ajutor, cât de mic, este bine venit și ar putea să însemne o șansă pentru patrupede. Asociația poate fi ajutată în mai multe feluri. 

 „Dar pentru a putea realiza acest lucru avem nevoie de ajutorul vostru. Un metru de gard este 300 lei. Cum ne puteți ajuta: Donând pentru o parte din gard (5/10/15/20 lei) . Distribuind postarea pentru a ajunge la persoane care pot ajuta, donând materiale. Dacă aveți firmă ne puteți ajuta redirecționând 20% din impozit( ne puteți contacta pentru a vă trimite contractul)”, au mai scriu cei de la Asociația Sirius Animal Rescue.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite