O româncă din Belgia le-a convins pe mămicile antreprenoare să-şi publice poveştile de succes pe o platformă online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Bota (45 de ani) a creat o platformă online care reuneşte sute de femei care au pornit pe drumul antreprenoriatului.

Practic, mamprenoare.eu este povestea a peste 300 de mame din toata ţara şi din străinătate, care vor să-şi dezvolte propria afacere şi cărora li se oferă, prin intermediul comunităţii, consiliere şi educaţie în business prin diferite instrumente, workshopuri, întâlniri şi discuţii online şi offline. 

Recent, Alina a reuşit să publice şi primul număr al revistei Mamprenoare, în care 50 de mămici îşi spun povestea. 

„Sunt 50 de articole acolo scrise de mame antreprenor.  De la numarul 2 o sa vindem publicitate ca să putem să susţinem designul şi corectura că am muncit ca nebunii zi şi noapte, nu ne-am dat seama în ce ne-am băgat. Rezultatul însă, a fost fantastic: femei obişnuite, vedete de revista, WOWW! Le-a crescut, în primul rând, încrederea în ele”, a spus Alina Bota.

Imagine indisponibilă

Comunitatea Mamprenoare este un Business Hub & Accelerator pentru mamele care îşi doresc dezvoltarea unei afaceri proprii care să le permită să devină independente financiar şi a fost fondată în urmă cu doi ani de Alina Bota.

Evenimente pentru mămicile antreprenoare

Mămici antreprenor din toata ţara vor participa la Zilele Mamprenoarelor ce vor avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 3-6 mai 2018. Astfel, în 3 mai este programat workshopul dedicat femeilor (mămici sau nu) care îşi doresc să intre în comunitate pentru a-şi clarifica sau dezvolta ideea de afacere. „Şi mămică, şi antreprenor de succes” va avea ca tematică „Educaţie şi Atitudine pentru Succes”.

Speakerii vor fi Ana Macovei - Community Manager Cluj-Napoca, Anamaria Ciuhuta - Community Manager Bucureşti, Loredana Mocescu - Community Manager Ploieşti şi Alina Bota – Fondator Comunitatea Mamprenoare. 150 de locuri sunt disponibile pentru acest workshop, organizat de Level Up Vision şi Mamprenoare în parteneriat cu Asociaţia Părinte InFloresti. 

„În data de 4 mai va avea loc cel de-al doilea workshop, „Şi mămică şi manager de succes”, primul din cadrul Şcolii de Management pentru Mamprenoare. Atelierele Scolii de Management sunt dedicate membrelor mai vechi ale comunităţii, care detţn deja afaceri aflate în diferite stadii de dezvoltare şi din cele mai diverse domenii: de la mici ateliere de produse hand-made până la avocaţi, psihologi, terapeuţi, nutriţionişti, comunicatori, poeti, designeri florali şi ciocolatieri. Punctul culminant îl va reprezenta Târgul Mamprenoarelor, ediţia I, programat pentru 5-6 mai la Muzeul Etnografic al Transilvaniei”, a mai afirmat Alina Bota.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite