O femeie de 68 de ani din Cluj a sunat la 112 că nu mai are ce mânca: „Nu a cerut niciun bănuţ şi cât am vorbit cu dânsa plângea mereu ca un copil!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr a ajutato pe bătrână. FOTO: Arhivă personală
Un tânăr a ajutato pe bătrână. FOTO: Arhivă personală

O bătrână de 68 de ani din Cluj a sunat  la 112  şi a spus că nu mai are ce mânca. După ce un tânăr a postat pe Facebook despre problema femeii mai multe persoane s-au oferit s-o ajute. Primarul localităţii spune că şi Primăria o ajută.

O bătrână de 68 de ani din Baciu a sunat ieri la 112  şi a spus că nu mai are ce mânca.

Un clujean i-a dus ajutoare: „Această bătrânică de 68 de ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj, a sunat ieri în ziua de “Paşti” la 112 că îi este foame şi că nu i-a ajuns banii din pensia de 400 de lei ca să-şi mai cumpere mâncare pentru ea şi fiica dânsei bolnavă de schizofrenie, deoarece abia şi-au plătit facturile la întreţinere! Azi la prima oră a dimineţii m-am deplasat la dansa personal.Am rămas impresionat pentru că nu a cerut niciun bănuţ şi cât am vorbit cu dansa plângea mereu ca un copil!”

Primarul din Baciu, Janos J. Balasz, a declarat pentru „Adevărul”: „Ştiu de ea, s-au luat şi măsuri. E situaţia delicată, nu profită de situaţie doamna. O ajutăm. Noi o ajutăm.”  Edilul a mai susţinut că sunt 3-4 persoane aflate în situaţia bătrânei în Baciu. Primarul a explicat că nu ştie ce se întâmplă cu pensia femeii, dar a mai fost ajutată de Primărie.

După postarea tânărului, mai multe persoane s-au oferit s-o ajute pe femeie. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite