Nokia „Made in România“, la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De doi ani, localitatea Jucu este cunoscută şi sub numele de "comuna Nokia"
De doi ani, localitatea Jucu este cunoscută şi sub numele de "comuna Nokia"

Chiar dacă în oferta unei companii de telefonie mobilă, telefonul a fost comercializat şi la sfârşitul anului trecut, lansarea primului telefon care poartă înscrisul „Made in Romania" urmează să fie anunţată de companie finlandeză.

Telefoanele tot mai moderne fabricate la Jucu sunt lansate rând pe rând la magazinele de telefonie mobilă din Cluj şi din ţară. Dacă iniţial, angajaţii din comuna clujeană asamblau telefoanele cele mai ieftine din ofertă, pe poarta fabricii au început să iasă şi telefoane mai scumpe.

Telefonul Nokia 5000, cu cameră foto, ecran color şi radio este la dispozitia cumparatorilor de câteva zile. Telefonul care poartă înscrisul „Made in Romania" urmează să fie lansat în curând, după cum anunţă reprezentantul companiei Nokia, citat de Agerpres.

Potrivit Monicăi Alb, fabrica Nokia de la Jucu a avut foarte multe comenzi în luna ce a încheiat anul 2009. Angajaţii au avut liber abia în 25 decembrie şi 1 ianuarie, iar linia de producţie „nu s-a oprit 24 de ore din 24". Cele două firme de recrutare subcontractate de Nokia asigură 400 de angajaţi sezonieri, cărora le-a fost prelungit contractul de muncă cu durată determinată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite