„Noapte de pomină” în foaierul Operei din Cluj. Oamenii au dansat pe hituri internaţionale cântate de un american FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irvin Doomes a cântat într-un balcon interior de la etajul doi al clădirii Operei. FOTO Ovidiu Cornea
Irvin Doomes a cântat într-un balcon interior de la etajul doi al clădirii Operei. FOTO Ovidiu Cornea

Show de zile mari, sâmbătă seară, în ultima parte a Balului Operei 2016. Cântăreţul american Irvin Doomes, cunoscut pentru energia sa debordantă, a făcut un show de zile mari timp de aproape două ore în foaierul Operei. Interpretul şi-a prelungit mult programul, fiind nevoit să se retragă totuşi după două ore de atren continuu.

Irvin Doomes, cântăreţ născut în Albama, SUA, dar care a făcut carieră de entartainer în Europa, a fost anunţat iniţial ca amfitrion al Balului Operei 2016 Cluj, alături de Rareş Bogdan. Ulterior, locul său a fost luat de Ramona Raus, însă americanul de culoare a fost invitat totuşi de prezentatori pe scenă, fiind prezentat în glumă ca „Donald Trump”. El a fredonat câteva versuri dintr-o strofă de Frank Sinatra, după care publicul avea să se revadă cu el abia la final.

Recitalul lui Doomes a fost programat abia în jurul orei 1 noaptea, când publicul „a dat năvală” pe bunătăţile culinare din Marele Bufet al Operei. Nu a durat însă mult până mulţi dintre cei prezenţi şi-au scurtat masa şi au preferat să ardă caloriile prin dans, stimulaţi de energia debordantă a interpretului, supranumit în străinătate „Mr Dinamită”.  El a interpretat hituri ultra-cunoscute din gama soul&funk, precum „Celebration” (Kool and the Gang) sau „I got a feeling” (Black Eyed Peas), dar într-o aşa manieră de parcă piesele ar fi fost doar cu o zi înainte lansate pe piaţă. Reuşita momentului a părut să ia prin surprindere şi organizatorii, care priveau admirativ, de la parter, show-ul electrizant al artistului.

“Sunt pentru prima dată în Cluj. M-am simţit foarte bine, am simţit susţinerea şi căldura publicului. A fost o seară perfectă”, a declarat solistul. Din păcate însă ora târzie la care a fost programat momentul său a făcut ca o bună parte din participanţii la Balul Operei să părăsească sala. 

Totuşi, alţii, tineri dar şi persoane mai în vârstă, au dansat dezinvolţi, în special la foayer-ul de la ultimul nivel. Unele persoane au renunţat la încălţăminte pentru a se mişca mai bine. Cântăreţul şi-a oprit spectacolul după circa doua ore, la ora trei noaptea, finalul recitalului consemnând şi încheierea celei de-a 21-a ediţii a Balului Operei din Cluj.

Recital Irvin Doomes Balul Operei Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite