MOX 2017, festivalul în inima Apusenilor unde ai de toate: muzică bună, bibliotecă în aer liber, cinema între brazi, ateliere de creaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la o ediţie anterioară a festivalului  FOTO MOX
Imagine de la o ediţie anterioară a festivalului  FOTO MOX

O bibliotecă în aer liber, un cinema între brazi sub cerul înstelat, un tobogan de apă pe deal, leagăne, hamace, ateliere de creaţie, competiţii şi multă muzică. Astfel e prezentat de organizatori MOX 2017, Music Outdoor Experience, un festival ajuns la a şasea ediţie ce va avea loc în inima Apusenilor, pe Valea Drăganului, în judeţul Cluj, între 27 şi 30 iulie. Un bilet pre-sale costă 85 de lei.

„Anul acesta ne-am propus să facem ceva nemaipomenit. MOX este un festival cu obiectiv turistic şi ne dorim ca prin acest eveniment să promovăm frumuseţea montană a ţării şi o dată cu ea şi o parte din tradiţii. (...) Vara acesta dorim să ducem partea aceasta ceva mai departe promovând şi mâncarea tradiţională. Astfel, suntem deja în discuţii pentru amenajarea unui punct de mâncare tradiţională în incinta festivalului. Partea de activităţi va fi şi ea mult mai bogată” a declarat Marius Bugeac, organizatorul festivalului MOX.

Evenimentul, care va avea loc în perioada 27-30 iulie, a fost gândit ca o excursie la munte cu prietenii, o relaxare cu ajutorul muzicii, naturii, cărţilor şi filmelor. Festivalul s-a născut de la o zi de naştere sărbătorită pe munte şi s-a transformat într-un eveniment ce anul trecut a adus împreună 5.000 de oameni pe platoul de la Valea Drăganului, judeţul Cluj.

Cine vor concerta anul acesta: Mindscape, Village, Argatu’, romaN, Moş Martin, Dj Shiver, K-LU, Sauce, Blanilla, Danaga, Arme, Dodo, Mad Liquid, Massive Fluo, Dubase, Dex, AHE, Andreea Veder, Tiberiu&Vayda, Waren, NECS, Alex One, Greenblack, N.Ser, Aeminium, Ugly Astronaut, Nihill, Ciakar, Greenie şi mulţi alţii.

Biletele pre-sale (unul costă 85 de lei) s-au pus deja în vânzare pe biletmaster.ro şi la parteneri.  

Mai puteţi citi:

Festivalul celor trei apusuri din Ardeal. Mox promovează turismul şi tradiţia în creierii munţilor

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite