Momentul şocant în care un tânăr atacă cu cuţitul o femeie într-un magazin din Cluj. Agresorul, fiul unui psiholog cunoscut VIDEO

0
0
Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere. FOTO: BZC
Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere. FOTO: BZC

Un adolescent de 17 ani, fiul unui cunoscut psiholog, a înjunghiat cu un cuţit o femeie într-un magazin din Cluj-Napoca. Instanţa a stabilit că acesta va fi internat într-un spital de psihiatrie. La începutul anului el a chinuit o pisică şi a trimis filmarea persoanei care i-a făcut-o cadou şi a lovit o femeie cu cărămida în cap.

O femeie de 33 de ani, aflată la cumpărături, a fost atacată cu un cuţit de un tânăr de 17 ani şi înjunghiată în gât, într-un magazin de pe strada Dunării. Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, iar luni, magistraţii au decis internare într-o clinică de specialitate, dar în România nu există o astfel de instituţie destinată minorilor. Acesta  ajuns în cele din urmă, aseară, la Spitalul Obregia din Bucureşti, relatează Observatornews.ro.

Video: bzc.ro

A scos ochii unei pisici şi a lovit o femeie pe stradă 

Tânărul nu se află la prima internare într-un spital de psihiatrie. La începutul anului, el s-a filmat în timp ce a chinuit şi omorat un pui de pisică pe care îl primise cadou. Gesturile au fost de o cruzime ieşită din comun, acesta inclusiv a scos ochii pisicii şi a trimis filmarea persoanei care i-a donat patrupedul. El a lovit, tot în acea perioadă, şi o femeie pe stradă cu o caramidă. După două luni, deşi procurorii au cerut ca internarea să fie prelungită, judecatorii l-au lăsat acasa, sub tratament, având în vedere şi faptul că tatăl său este un cunoscut psiholog. 

Părinţii băiatului spun că, rată sursa citată, că atât ei cât şi copilul lor sunt doar nişte victime ale sistemului de sănătate de la noi, care nu este capabil să vindece astfel de cazuri. „Deşi lua tratament acasă, este posibil ca starea lui să se fi înrăutăţit din cauza izolarii, avand în vedere că de curând a avut Covid",au mai spus aceştia. 

Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite