Mii de credincioşi, la prima slujbă de Înviere oficiată de noul mitropolit al Clujului (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa Avram Iancu a fost mai bine de jumătate plină la slujba de Înviere oficiată azi-noapte, la Catedrala Mitropolitană din centrul oraşului de noul mitropolit al Clujului, IPS Andrei.

Peste 3000 de clujeni au venit azi-noapte în Piaţa Avram Iancu pentru a lua "lumina sfântă" de la noul mitropolit al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, IPS Andrei.

image

Clujenii au profitat de vremea bună de aseară şi au început să se adune în centrul Clujului încă de la ora 23.00

.
 

După prima parte a slujbei Învierii, IPS Andrei a rostit un cuvânt de învăţătură, prin care le-a explicat celor prezenţi importanţa sărbătorii Pascale.


"Noaptea aceasta este plină de lumină. Învăţăm un lucru extraordinar, şi anume că Dumnezeu nu a făcut moartea, nu se bucură de pieirea celor vii. Prin el şi împreună cu el înviem noi toţi, tot neamul omenesc. Noi nu suntem ca cei ce nu au credinţă. Dacă Iisus Hristos a înviat şi noi vom învia. Acesta e mesajul extraordinar pe care-l aduce Învierea lui Iisus", le-a spus IPS Andrei. 

Mitropolitul Clujului şi-a încheiat scurtul cuvânt de învăţătură prin a le ura sărbători liniştite celor prezenţi, după care i-a poftit pe clujeni să înconjoare catedrala

image
image
image
image



Slujba de Paşte a fost oficiată azi, la Catedrala Mitropolitană, de la ora 9.00, tot de IPS Andrei.

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite