Mandorlini, aproape de Serie B, dar nu uită dezamăgirea din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a reuşit să o ducă pe Verona în play-off-ul de promovare în Serie B, fiind aproape de finală.

Tehnicianul care a câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa cu CFR Cluj, a ajuns la Hellas Verona în toamnă, după ce a fost dat afară de ardeleni. El a găsit la Verona o echipă dezorientată, în pragul unei retrogradări catastrofale în ligile de amatori.

Mandorlini a reuşit să aducă formaţia veroneză pe linia de plutire şi a prins locul 5, ultimul din play-off, în faţa celor de la Spezia, graţie unui final de sezon în care a Hellas a acumulat 8 puncte din 4 meciuri.

În semifinalele play-off-ului, Verona a învins, ieri, cu 2-0 echipa Soretto,în prima manşă, fiind cu un pas în finala care trimite direct în Serie B.

Chiar dacă este mulţumit de ce a realizat la Verona, Mandorlini nu poate uita felul în care a fost tratat la Cluj: "Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, este o perioada bună a carierei mele. În România am câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa, apoi, cu o zi înainte de a debuta în Liga Campionilor, am fost dat afară. A fost o mare dezamăgire, dar aceasta a fost soarta, să ajung aici, şi sunt fericit cu realizările acestie echipe", a spus Mandorlini, citat de "tutto,ercatoweb.com".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite