Locul de joacă de pe Grigore Alexandrescu va fi reînfiinţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Problema desfiinţării parcului de joacă de pe strada Grigore Alexandrescu, din Mănăştur, pe baza unor semnături false, nu are deocamdată rezolvare. Municipalitatea ia în considerare posibilitatea reamenajării parcului, însă nu înainte de a afla doleanţele fiecărui locuitor din zonă.

Reprezentanţii primăriei încearcă astfel să se pună la adăpost de o nouă eroare, după ce s-au grăbit  să demoleze locul de joacă fără să verifice veridicitatea numelor înscrise pe listă. Mai mult, primarul Sorin Apostu a dat vina la vremea respectivă pe locuitorii din zonă care nu au luat atitudine în acest caz şi nu au protestat faţă de desfiinţarea locului de joacă.

„Verificăm, să trăiţi!"

Între timp, de mai bine de o săptămână, Poliţia Comunitară verifică despre câte semnături false este vorba. Oana Buzatu, purtător de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca spune că locul de joacă va fi reînfiinţat. Deocamdată, nu se ştie însă când şi nici dacă în acelaşi loc ca înainte. În funcţie de răspunsurile locuitorilor, reprezentanţii municipalităţii iau în considerare posibilitatea de a reamenaja locul de joacă în alt loc, dar în apropierea celui vechi. „Nu vrem să ne mai grăbim. De această dată vom verifica ce îşi doreşte fiecare locuitor al zonei. Durează mai mult deoarece multe persoane sunt plecat în concediu", a explicat Oana Buzatu.

Cei care au falsificat semnături vor răspunde penal dacă va fi cazul, au explicat reprezentanţii autorităţilor locale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite